27/1




hahhah asså vadå gullig? HAHHAHA

25/1

Jag tycker alla ska skänka iaf en tio till rädda barnens katastroffond, jag lovar man får mycket bättre samvete fast det bara är en tio! Sms:a "10katastrof" till 72950 och hjälp till!


Jag måste bara länka till denna videon, SÅ JÄVLA SÖT, tror jag dör så fin den är! hahah vill ha den ;o




27/1

Fan vad jag är KING på att uppdratera.. 8-) haha.
Men iaf kollar igenom min gamla bdb och slänger in några bilder här sen sommaren 07, älskar att kolla på gamla bilder. Speciellt från den sommaren, BÄSTA sommaren ever.
Dessa låtarna får mig direkt att tänka på den sommaren, alla utekvällar, "discon", krök (btw min första riktiga fylla, HAHA) och hemma kvällar i Polen, min första piercing(navlen).. saknar allt fan. ;





klicka på bilderna så blir dem större :)







12/1

skola idag hela dagen från halv 1, tråkigt hade bara multimedia slutade halv 4 :) har bara varit hemma hela dagen för mår inte så bra och är övertrött.. fast måste vänta till paradise hotel ansnitten läggs ut på tv6 play vid 11, för missa den igår och då kan jag ju inte kolla den som är idag utan måste vänta haha.
Och så har jag haft ont i hjärtat hela kvällen, vet inte varför men de är lite läskigt men vad ska man göra..:/ orkar inte skriva mer ska lägga mig ner i sängen och kolla film tror jag, hejdå!

11/1

Idag började skolan igen ju, sov typ inte på hela natten och det gjorde inte aya heller, så på morgonen bestämde vi oss för att skita i första lektionen så hon kom hem till mig vid 8 och vi däcka direkt typ och sov till typ kvart över elva, fixade oss snabbt och tog bussen vid kvart i 12 till skolan för vår svenska började halv 1. svenskan var nog en av de tråkigaste lektionen i världen, lyssnade på en radiodokumentär om stureplansmorden som varade i typ en timme och en kvart, så jobbig och efter skulle vi sammanfatta hela + svara på lite andra frågar.. blä men såklart hann jag inte göra klart de. Efter skolan åkte jag och aya till bk och åt, mums! Saknar våra matraster när vi praktiserade på toys, HAH vi åt bk nästan varje dag i 5 veckor, hehe.. och då gick jag såklart upp i vikt, över glad var jag men sen direkt efter var jag sjuk i 2 veckor, så gick ner över mycket i vikt för kunde inte äta, haha:(
Iallafall efter skolan chilla jag hemma sen följde jag med valli till centrum för hon skulle sola och även Sandra hänka på, haha. Efter stack vi hem till valli för jag skulle hjälpa henne plugga men det blev mest tv-tittande, tyvärr :) Kom nästan precis hem och försöker lugna ner min katt för han är HEEEEEELT störd, hahah slänger runt sig i hela rummet och leker och vet mina mamma kommer snart vakna och bli arg så han måste lugna ner sig:( ska ner och göra mat nu och ge han mycket mat så han däckar, hah :D god natt

min bebis när han var bebis <333

10/1

Har suttit och läst boken Besök från andra sidan i någon timme nu. Den är sjukt bra och läskig. Tycker verkligen alla ska läsa den.




Har inget speciellt att skriva alls, ska snart in och duscha så mitt hår hinner torka idag för imorgon är det skola ju, buhu :(
Lägger in dagens låt som är en polsk kärlekslåt som jag faktiskt hörde för första gången idag och jag föll direkt för den, texten är jätte bra :) Orkar inte leta efter orginala musikvideon så det för bli sån fattig, haha.


Perfect- nie mogę ci wiele dać

10/1

ah skola imorgon. Vill verkligen inte.. Kommer aldrig komma upp på morgonen! :(
Iaf skulle vakna tidigt idag för att jag ska kunna somna ikv, så vaknade vid 12, tidigare gick inte för kunde inte öppna mina ögon :( Drack kaffe men mamma och syster för vi skulle prata med henne men slutade med att hon gick upp och är sur nu, blinda jävel asså.. Iallafall jag borde faktiskt plugga idag för ligger bak i såå mycket men orkar inte, blääää på skolan, haha. Har inget mer o skriva så bye ;p

9/1


Dagens låt;

9/1

Ah jag har ångest.. Vet inte om det är för jag saknar så många, hela familjen i polen speciellt mina älskade kusiner, Beata, Madzia och Kasia..
klicka på bilden så blir den större. Kasia, jag, beata & madzia <3

Greta, hon går det inte ens att beskriva med ord hur mycket jag saknar henne, vill bara hon ska komma tillbaka.
vila i frid.

Eller så kanske jag har ångest för skolan börjar på måndag?



Eller så kanske det är för jag är så jävla arg på en viss person som TROR hon är något. Det värsta är när någon uttnyttjar någon i min familj, och inte bryr sig om någon annan än sig själv och vill min syster ska vara ovän med hela sin fucking FAMILJ?! aah.. familjen borde väl komma i första hand? men tyvärr gör det inte de i min systers huvud längre för någon har manipulerat hennehelt. Jag lovar hade kunnat skriva en hel bok am allt som har hänt med oss.. och henne idioten och min familj. Men vill inte. Hatar att vi har kommit från varandra så mycket och knappt snackar mer, men allt är NÅGONS fel inte mitt. Vill du ha det så som nu så hejdå, pallar inte mer du måste själv fatta vad som är rätt och fel.
.... (min tunga ser ut och vara 12393km stor. haha)



Tror att det är allt som ger mig ångest så hejdå.




Ville bara skriva av mig LITE, ni behöver inte läsa.. Ni kommer nog ändå inte förstå.

9/1

HJÄLP.


Jag behöver hjälp innan jag kollar på film, haha. Jag ska måla om mitt rum men jag kan inte bestämma mig om jag ska ha alla svarta väggar sen på ena väggen en rosa stor playboykanin (lite töntigt men tycker de hade varit fint;$) ELLER mörk rosa väggar sen en vägg i samma mörkrosa som dem andra väggarna fast med något mönster som på bilden? VILKET HADE VARIT FINAST?


bilden är på ayas halvsysters rum (a) haha.

9/1

igår var en rolig kväll, bilder kommer nog när aya skickat(: ! Vaknade vid 1 idag, bakis.. haha hatar det :( Har varit hemma hela dagen och kommer osså vara det, jävla hormensvärk, aaah vill svimma ibland så ont jag får i magen.. mår illa också, ush vill vara en kille :(
Har hjälpt mamma att sy "soffan", den är snart klar och de ser ut att bli fin fint :D
men nu ska jag kolla film, vet inte vilken än men hejdå=)

8/1

Embla åker idag :( hon åkte aldrig igår som hon skulle så fick träffa henne idag osså, som var bra ju =) Hon åkte hem vid 4 och jag har inte gjort något speciellt, snackat med mamma och så bara(: Ikv kommer fillebästis och simon och antagligen valli och aya och vi får väl se vad vi gör :D hörs laaaater


Dagens låt:

8/1

Vaknade för typ en timme sen, åt frukost och städa till mitt rum lite. Snart kommer valli hit och sen embla osså, så ska vi gå till centrum måste köpa mat till min son (katt) för alla som har frågat! hahahha. Nu ska jag dricka min jävla brustablett alvedon(spyr nästan av den) för min mage dödar mej :( vi hörs sen, hejdå:)

8/1

Passar på att skriva ett kort inlägg medans bring it on laddas ner, visste inte det fanns så många bring it on filmer, tog den nyaste iaf hoppas den är bra. Kollade precis på Sunes sommar, haha över rolig film fan.. bästa scenen är denna lätt, HAHAH :




Efter filmen hoppas jag på att jag somnar iaf, för är inte särskillt trött ännu plus vet inte var min son är :( kan inte sova utan honom.. HEJDÅ!

7/1

sista inlägget för idag. När jag var ute med valli en stund innan så blev jag så klart hungrig direkt asså sjukt vad frisk luft kan göra, var över mätt innan jag gick ut ;o Men så klart har vi inte billys pizza eller piroger hemma som är det ENDA jag vill äta och är sugen på, varför har jag sån otur haha:( och fan att jag kollade på polar expressen igår ist för sunes sommar.. För igår ville jag egentligen se sunes sommar ist för polar expressen men bara jag e så envis och ville kolla på sune så var jag tvungen att kolla på polar. Och idag vill jag inte se sunes sommar utan polar expressen hellre, ah jag är så dum ibland. Nu ska jag tvinga mig själv och gå ner och sätta in bullar i ugnen så dem e krispiga och goda och sen kolla på sunes sommar! vill inte äta det eller kolla på den filmen, men bara för det ska vara så, så SKA jag.

Hejdå..

7/1

Förlåt att jag bombar bloggen idag men jag har ingenting att göra alls.. hehe.

Någon gång i mitt liv ska jag åka till maldivierna, JAG SKA. Gud vad härligt att bara kommer iväg från allting och bara ligga och sola på stranden, AH nu blir jag arg på föttiga sverige asså. Gud ge mig pengar och ledighet från skolan så jag kan åka dit i en månad! ber dig:(


vem hade tackat nej på att bo i detta hotellet lixom? Anantara hotell heter det och det ska jag komma ihåg till min framtid då jag ska bo på det hotelet.

7/1

Omg vad läskigt, det blir rätt varje gång ;| gå in på den "5. Ett klassiskt test med en träffsäkerhet på 85% - tänk på en siffra mellan 1 - 25!"

http://www.testit.se/test.php/5/1till25.html

7/1

Dagens skämt:

Jag vet det är riktigt taskigt egentligen men om man bortser från det så är det ändå roligt. hahahaha



Hitler vandrade omkring i sitt fina konsentrationsläger, då han får syn på en liten judepojke.
- Hej, min vän. Hur gammal är du?
- Sju, jag kommer fylla 8 i höst.
- Nej, det kommer du inte alls.

7/1

nu är mitt rum, hallen och toaletten här uppe rena, städade i 2 timmar fan! :) hehe, nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så vi kan äta middag för börjar bli hungrig. Har fortfarande inte rökt, så jävla bra!! :D


Här kommer 2 vidoar, när vi var på chillkrök hos krille och ja vi är på toaletten..
Jag började filma valli, sen såklart ska hon göra tillbaka men jag fattar direkt ;p

jag. HAHAH


valli. HAHAH

7/1

hejsan :) Vaknade vid 1 idag, min älskade son väckte mig för han hade tråkigt så jag tvingade mig själv upp, heh. Gick ner och gav han mat och gjorde frukost till mig sen har jag vara glott tv och suttit här hela dagen. Och jag håller på att sluta röka, idag har inte inte rökt alls, stolt över mig själv fast jag är jätte röksugen, blää-.- men Nu ska jag resa min feta röv och börja städa mitt rum och droga "dagens låt" så jag inte tänker på cigg ens (:
Så jävla skönt att att börja skolan på måndag medans nästan alla börjar denna veckan ;d höres senare.

Dagens låt;

6/1

HAHAHAHA jag är inte rasist verkligen inte, men kunde inte låta bli att skratta..

Dagens skämt;

George W Bush och Tony Blair står i en bar. En gäst kommer bort och
frågar vad dom pratat om.

"-Ååå, vi lägger planer för 3:de världskriget" säger Bush...

"-Å jäklar" säger gästen. "Hur tänker ni göra?"

"-Vi tänker döda 1 400 000 muslimer och en IT-konsult" säger Bush...
Gästen blir bara stående som ett frågetecken.
"-En IT-konsult...?" säger han. "Varför det? Varför i all världen
ska ni döda en IT-konsult?"

Då klappar George W Bush Tony Blair på axeln och säger:
"-Vad var det jag sa? Ingen kommer att fråga om muslimerna...

6/1

Kom nyss hem från aya med henne, valli och embla :) Vi gjorde inget speciellt alls. Imorgon åker embla igen, buhu.. Hoppas de inte dröjer lika länge som sist iaf. Jag slutar ta mina jävla ppiller idag och jag som inte haft mensvärk på ett halvår, kommer få det igen. Kommer DÖ imorgon, känner redan hur mensvärken smyger fram ( det kan vara inbildning för jag vet vad som väntar mig imorgon, HAHA) Känner mig helt sjuk, feber och huvudvärk o så (osså inbildning antagligen, hahaha)
Vänner på tv nu, älskar den serien, phoebe och joey är ju så jävla bra!  så HEJDÅ :)

6/1

Älskling i miss u. Kom tillbaka min ängel :'(


6/1

Idag blev det ju stan med mami och papi, köpte ett guld halsband med ett kors med typ diamanter och en guldring :) fast ringen måste såklart förminskas så hämtar den nästa vecka :) skit nöjd faktiskt. Efter åt vi bk sen åkte vi och mamma handla tyg till soffan i vardagsrummet hon ska göra om bara sen hem.
Jag ska tatuera mig det är bestämt med var är bara frågan. Jag ska göra Hans tas-avtryck och skriva hans namn under, hihi. VET NÅGON ETT BRA/FINT STÄLLE PÅ KROPPEN ATT TATUERA SIG? kan fan inte komma på ett själv så behöver hjälp:(
Ska iaf ut och träffa embla en stund snart hon ska bara äta, hejdå =)


5/1

idag har jag bara degat hemma hela dagen, har inte mått särskillt bra. Vid halv 7 gick jag iaf ut och träffa embla och valli och vi var ute i kylan i kanske 1 timme sen följde jag med valli och vi kolla bara på ensam hemma 4 sen gick jag hem och duscha och åt sen nu sitter jag här och ska sova snart för ska till stan med mamma och pappa och köpa mktmkt försenad 18års present, hahah.. pallar inte skriva mer idag så god natt.

5/1


4/1

har inte orkart uppdratera på länge med har haft ont i huvet i 3 dagar och varit trött och inte haft tid alls, haha. dem tre dagarna jag inte skrivit något har jag inte gjort något specellt bara solat, varit med valli och embla.
Nu väntar jag på valli och embla och kanske aya som kommer, haha hejdå.

2/1

Typ ett och ett halv år sen gammla videos när jag var på cpflipphumör och embla på dåligt och ja .. HAHHAHAHA
synd att man inte hör så bra :(





2/1



HAHAHAHAH säger jag bara. Typ en 2 år gammal röstinspelning på Valli och Linnea när vi var hos mig en gång.

2/1

Ja nyår ska man säga den blev lyckad eller inte? HAHA..
Jag och aya och valli fixa oss hos mig först och förkröka lite sen tog vi bussen till riseberga där det var fest fast vi fick sitta ute i EN timme, jag och valli ville böla så mkt vi frös, omg asså har aldrig frysigt så mycket i hela mitt liv, kände inte mina tår alls.. hemskt men tillsist kom hanna och sandra också och vi kom till festen där det var skit kul visa studer sen KAOS vissa.. HAHAHA bråk och bajs. men fuck de. Jag och valli kom hem vid något över 3 till mig och vi åt så klart, hah. Sen kom min mamma hem efter ett tag och snacka fyllesnack med oss, haha som vi dog av skratt "svämor" och "dj jokey" hahhahaha.

Två bilder sen innan vi gick från mig :) resten av bilderna får jag när alla skickat!






Idag vakna vi vid 3 typ och åt frukost sen kom EMBLAAAAAAAAAAA, hon har kommit hem, hoppas det blir föralltid fan! över kul att träffa henne, sick. Sen kom aya osså och vi kollade på promnight, älskar den filmen :) sen var Embla tvungen att åka hem och valli gick hem och åt middag. Jag och aya åt hemma hos mig sen kom valliballi igen och aya gick hem, haha. Jag och valli kollade bara på en töntig film som jag inte kan stava till haha :$ hon gick hem vid 1 och nu sitter jag här bara :)

Kämpade minst 30 min för att de skulle gå att ladda upp en video på utube, jag riktigt krigade och nu gick de, JAG ÄR SÅ BÄST! Videon är från innan idag när valli skulle kittla mig men jag har så bra reflexar så de är jag som kittla henne ist, hehehe.



RSS 2.0